Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.

Контакти и Реклама

Сайтът за ресторанти и заведения за бързо хранене, предлагащи обедно меню в София се поддържа от Zavedenia.bg.

За да присъства вашето заведение тук е достатъчно да имате профил в Zavedenia.bg и разбира се лятна градина.

За добавяне на ресторант се обадете на телефон: 0887 442 693.


За


Zavedenia.com е най-големият портал за заведения в София, Пловдив, Варна и цяла България. Нашата цел е да ви предоставим най-пълната база данни за ресторанти, клубове, барове, кръчми, механи и други заведения в цялата страна. Вече сме покрили огромна част от най-интересните и атрактивни места за забавления, добра кухня, срещи с близки, дробра музика, интересни шоу спектакли и концерти, сватби и частни партита в София и Пловдив, следват Варна, а сега и по-малките градове в страната.

Zavedenia.com е единственият български проект досега, избиран на световната конференция Le'Web в Париж. През 2008-ма Декември имахме честа да бъдем част от StartUp състезанието, а на самата конференция бяха организации като Google, Facebook, NOKIA, Mozilla, Microsoft и други известни световни фирми.

Другата ни основна цел е да публикуваме вярна и достатъчна информация за всяко публикувано заведение, което ще ви помогне да придобиете по-пълна представа за местата, които възнамерявате да посетите и да прекарате свободното си време.

Ще ви бъдем благодарни ако публикувате менията си относно всички клубове и ресторанти в които прекарвате свободното си време или провеждате бизнес срещи. По този начин заедно ще си помогнем да имаме вярна и реална информация за любимите ни пъбове, дискотеки, клубове и ресторанти и др.
Днес може да ни намерите на следните адреси в интернет:

В България (2006)
www.zavedenia.bg
www.zavedenia.com
www.zavedenia.net
www.zavedenia.info
www.zavedenia.biz
www.zavedenia.org
sofia.zavedenia.com
plovdiv.zavedenia.com
varna.zavedenia.com
sofia-restaurants.com
Германия (2008)
www.gastropier.de
www.gastropier.com
www.bauausbau.de

Испания (2009)
www.voyasalir.es
www.voyasalir.com

Гърция (2009)
www.estiatoria.com


Партньори:

Доставки на закуски, София
Механа с обедно меню, София

Поръчка на храна в София