Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
THE GARDEN BAR
: , Bulgaria

: 07.00 до 03.00
: 0898 785 888

The Garden Bar е едно от разкошните места в морската столица на България. Независимо дали живеете във Варна или сте само гост на града - това заведение ще стане любимия Ви бар. И това не е просто поредната реклама - ще се убедите сами в това, когато ни посетите. Уютната атмосфера в съчетание с уникалното нестандартно меню и любезното обслужване наистина ще Ви накарат да се почувствате специални. И интериорът, и менюто на The Garden Bar са интересна комбинация на класиката с нестандартното. През годините The Garden Bar се утвърди като МЯСТОТО ЗА КОКТЕЙЛИ във Варна. Можем да Ви предложим изключително голямо разнообразие от УНИКАЛНИ ТОПЛИ и СТУДЕНИ, АЛКОХОЛНИ и БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЙЛИ, КЛАСИЧЕСКИ и АВТОРСКИ КОКТЕЙЛИ, МАРКОВИ ПИТИЕТА. Предлагаме и лека кухня с много ВКУСОТИИ ЗА ХАПВАНЕ, включващи салати, бургери, сандвичи, брускети, тортиля, меню-закуска, изкушаващи десерти...Всичко е вкусно и става бързо! За Вашия празник или просто без повод The Garden Bar предлага и КЕТЪРИНГ - имате възможност да избирате от голямо разнообразие от месни и безмесни кетъринг хапки, плата с мезета и селектирани сирена, рибни предложения и брускети. На разположение за пълния Ви релакс ca и ИНТЕРАКТИВНИ МАСИ с над 30 игри - на тях можете да се забавлявате сами или с приятели. Всяка вечер след 20,00 ч. предлагаме и НАРГИЛЕТА с разнообразни вкусове. При нас всяка вечер е подходяща за парти: ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО НЕДЕЛЯ ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА: Начало: 21,00 ч. / Вход: свободен \"Гардън Бар\" е подходящо място да отпразнувате личния си празник - ние ще се погрижим за всичко, а Вашите гости ще бъдат очаровани. Работно време: понеделник-неделя 07,00 до 03,00 ч.

THE GARDEN BAR
THE GARDEN BAR

| | | | Доставки на пица