Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Стария Чинар Македония
: , Bulgaria

: 8:00 - 00:00
: 052 650 350
http://www.stariachinar.com/makedonia/

Сгушен под 100-годишния чинар, от където идва и името му, ресторантът ще ви предложи онази атмосфера, която да ви върне към радостите на живота. Изцяло битовият стил и горящата камина създават подходящия фон за невероятно вкусните ястия на заведението- типични балкански гозби, но приготвени по пикантен и оригинален начин. На автентичното огнище постоянно се пекат най-сочните мръвки, които сте вкусвали, уникални ястия от дивеч се приготвят в пещта, а „табиетлийските” мезета по стара домашна рецепта са покана за сладки приказки между приятели на чаша червено вино. И тъй като музиката е душата на едно заведение, тук тя е на живо през зимните месеци и включва всички онези песни, които българинът знае да пее и си припява, когато му е леко на сърцето. В летните месеци ще Ви разхладят с прекрасна градина с цветя и песента на птичките.

| | | | Доставки на пица