Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Панамера
: , Bulgaria

: 10.00 - 24.00
: 0878888825
http://restorantpanamera.com/

Добре дошли в ресторант Панамера! Ние, създателите на Ресторант-градина \"Панамера\" гр.Варна, отворихме врати за своите клиенти през 2010 година. В ресторант Панамера можете да организирате Вашата сватба, кръщене, рожден ден или детско парти. Ние ще осигурим всичко необходимо за перфектното провеждане на мероприятието! Водени от идеята за уютно семейно място, на което всички гости да се чувстват удобно, създадохме ресторант, в който вложихме много любов и старание, за да се потопите в един уникален свят на спокойна атмосфера, допълнена от кулинарните изкушения на националната българска кухня. Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за Вашето добро обслужване, защото Вашите желания са най-важни за нас. Ресторант Панамера разполага с голяма лятна градина, в която има възможност да се организират сватби, семейни тържества и детски рождени дни. За удобството на всички Родители сме осигурили отделен детски кът. Вътрешният детски кът на ресторант Панамера е обзаведен с подходящи мебели и настилка, добре изолиран и отоплен, със самостоятелна обособена детска тоалетна и кът за повиване на бебета. Разполага с голямо разнообразие от играчки за деца на всякаква възраст. За да им бъде на децата още по - забавно, а на Вас по - спокойно при тях има постоянно присъствие на аниматори. А за още по голямо удобство и сигурност сме свързали с видео връзка детският кът и залата на ресторанта, така че без да ставате от мястото си може да наблюдавате всяко кътче на помещението. Летният детски кът, както и цялата градина е на разположение за игри, забавления и всичко е оградено и обезопасено. С какво е различен ресторант Панамера? - Има вътрешен и външен детски кът, в които можете спокойно да оставите вашите деца да се забавляват и да бъдете сигурни, че ще им бъде обърнато качествено внимание от нашите аниматори. - Гарантираме ви приятна атмосфера на тихо и спокойно място, сред зелена и свежа градина. - Предлагаме различни варианти за организиране на детски партита, рождени дни, сватби и кръщенета, цените ни са достъпни и всичко може да бъде съобразено с вашите предпочитания! Заповядайте! :)

| | | | Доставки на пица