Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Модена
: , Bulgaria

: 08:00 - 24:00
: 0889984242, 052984242

Дори и скоро да не си пътували до слънчева Италия, Ресторант - пицария „Modena” ще ви пренесе там с живописната си морска панорама, неустоимите си кулинарни изкушения и непринудената си задушевна обстановка. Тук може да се насладите на традиционни италиански и български специалитети, уникални по своя вкус пици, изпечени на дървени въглища, брускети, фокачи и мн.др., а рибните деликатеси ще прибавят един свеж привкус на гледката към неповторимия залив. Ценителите на доброто вино също ще бъдат провокирани от добрата и разнообразна селекция на винения лист. Ресторант - пицария „Modena” разполага с капацитет от 200 места, което го прави подходящ за организирането на различен тип мероприятия, от уединена вечеря за двама до честване на лични празници и фирмени мероприятия. За комфорта на малките ни гости също е помислено, ресторанта разполага с един от най-големите и атрактивни детски центрове в града, разпростиращ се на 220 кв м. ... И ако и вашата максима е, че „вкусната храна и доброто вино са удоволствие и начин на живот“, то нашите врати са широко отворени за вас!

Ресторант Модена
Ресторант Модена

| | | | Доставки на пица