Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Каприз
: , Bulgaria

: 09.30 - 00
: 0896793314, 0897002145

Варна Бул.Република 117 ет2 През месец май 2012г. отвори врати ресторант „Каприз”, който се намира в Търговски център Явор на булевард ”Република117” ет.2.Рестотанта разполага с две зали. Вътрешната търговска зала разполага с 50 места,а централната зала,която с два достъпа до терасата е соколо 89/90 места.Лятната тераса е с външен бар и капацитет от 70 места. Тя разкрива атрактивна панорамна гледка към Варна и морето. За любителите на изисканата кухня, ресторантът предлага седмично обедно меню, богат асортимент от салати, ястия, десерти и напитки. За различни поводи се предлага кетъринг, съобразен с изискванията и желанията на гостите. Екипът организира различни видове партита и анимации за лични и фирмени тържества. Иновативна е идеята на екипа да предлага изготвяне на специфични оферти, спрямо възможностите на клиентите. Мениджерите са се погрижили менютата да се състоят от уникални рецепти, приготвяни от свежи продукти. Богатата колекция от вина на Домейн Бояр,Винпром Пещера и Винпром Поморие ще задоволят и най капризния вкус. Заповядайте при нас,ние Ви очакваме.

Ресторант Каприз

| | | | Доставки на пица