Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант 59
: , Bulgaria

: 11-23 / поч.ден-неделя
: 087 756 9163

Името на ресторанта е съчетание от рожденните дати на креативните собственици, които показват същата тази креативност и в кухнята, и по тази причина менюто предлага 5 предястия и 9 основни ястия. Ресторант 59 е съчетание между приятна атмосфера, вкусна храна и добри вина. Концепцията е сезонна не само в храната, но и в интериора, за да може да се постига максималното удоволствие. Приятен джаз за пълната наслада. Предлагат се Европейска и българска кухня, в съчетание със съвременна презентация. Кухнята е на високо ниво и всеки клиент може да наблюдава приготвянето на храната и подредбата на чинията. За вкусната храна се използват само микро растения, зеленчуци без химия, чиста продукция от български производители, качествени меса, млечно телешко, телешко месо Блек Ангъс. Приготвят се бургери, рибай стекове и рам стекове. Всяко нещо се готви по здравословен начин - зеленчуците на пара, месото се приготвя на су вид (ниско температурно готвене) Основно за вегани и вегетарианци - Рататуй (гарнираме го с черен чесън) и гриловани зеленчуци. В Ресторант 59 се предлага обедно меню - двустепенно и тристепенно. Всеки ден има супа или салата, основно и десерти. Залагаме на качество, вкусна храна, стилни вина, напитки и коктейли.

Ресторант 59

| | | | Доставки на пица