Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант - Винарна Di Wine
: , Bulgaria

: 10:00 - 24:00
: 0878606050

Улица „Шкорпил” е създадена след събарянето на старите турски казарми през 1890 г. Първото си име „Мария Луиза” получава през 1893 г., а след смъртта на Херман Шкорпил, с постановление на Общинския съвет от 17 юли 1923 г., е преименувана на „Херман Шкорпил”. Типична варненска улица, запазила някогашния си чар и атмосфера, тя пренася разхождащите се по нея в спокойствието на стария град. На ъгъла на ул. „Антим I” и „Херман Шкорпил”, с красотата си и с издържания стил привлича вниманието двуетажна сграда с купол. Тя е построена през 1899 г. от аптекаря Ради Русев, завършил фармация във Франция. Сградата е по проект на видния български архитект Лазаров, завършил с отличие „Ecole speciale d’Аrchitecture” в Париж като стипендиант в цивилната листа на княз Батенберг. Тук – под бюста на Гален, Ради Русев основава първата частна билкова аптека. Съхранила между стените си духа на времето, сградата и днес внушава респект с изящните си форми и архитектура. Постарахме се да създадем заведение със специфичен стил, предизвикващо усещане за уют и непринуденост, където всеки да се чувства удобно. Ресторант - винарна „Di Wine” цели да пресъздаде цялата емоция и радост, която всички усещаме при среща с приятели. Атмосферата, пропита с аромат на отлежали изискани вина и вкусно приготвена храна, е най-добрата възможност да подобрите Вашето настроение. Бъдете наши специални гости!

Ресторант - Винарна Di Wine
Ресторант - Винарна Di Wine

| | | | Доставки на пица