Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант При Никола
: , Bulgaria

: 09:30-23:30
: 052301771, 0886737467
http://diadonikola.com/

Ресторант \"При Никола\" започна като една лична мечта още много отдавна. Но през 2001 година доби физически столове, маси и градината, която така обичаме! Той е семейно бижу, скрито кътче в сърцето на Варна и уютно местенце за всеки, който е влюбен в храната. Все пак Джордж Бърнард Шоу го е казал: Няма по-искрена любов от любовта към храната. Разполагаме със 70 места на закрито и още толкова в лятната градина, ако не броите и 100-те места, окупирани от цветята ни! Тук ще ви посрещнем с топлота, вкусна и неповторима храна и добро обслужване. Всеки ден ви предлагаме обедно меню, в което на промоционална цена можете да хапнете супа, салата и основно ястие.

Ресторант При Никола
Ресторант При Никола

| | | | Доставки на пица