Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Planet Club Varna
: , Bulgaria

: 09.00-04.00
: 0897886978

ИСТОРИЯ НА PLANET VARNA Веднага след пловдивското заведение, се появява Planet Varna. Годината е 2003 – целта е същата: да се привличат клиенти с вкус, желание за живот: обичащи забавлението. Planet Varna предлага страхотна градина и не по-малко страхотно обслужване. Детската площадка, изградена от създателите на клуба привлича и млади семейства, различен таргет от нощните птици. Това е може би най-уютният клуб от веригата, където освен вечерните партита е истинско удоволствие да се седи и през деня. Закуска в парка за начало на деня или следобедно излежаване на удобните сепарета, са част от предложенията на Planet Varna.

Planet Club Varna

| | | | Доставки на пица