Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Marche Horizont
: , Bulgaria

: 09:00 - 24:00
: 0884754075

Ресторант Marchе място за ценители на кулинарни удоволствия, както и за хората готови да се запознаят с нови вкусови усещания. Най- новото и уютно кътче в комплекс Хоризонт – ресторант Марше. Очаква ви стилна интериорна еклектика в духа на 30 - те и 40-те години на миналия век, както и топла домашна атмосфера. Ресторант Марше е място за ценители на кулинарни удоволствия, както и за тези, готови да се запознаят с нови вкусови усещания. Можете да се насладите на шоу кукинг, пресни продукти и средиземноморска кухня, адаптирана според есенно-зимния сезон. Ресторант Марше предлага и домашно приготвен хляб, прясна паста и добре подбрана селекция от вина, които можете да закупите за вкъщи на преференциални цени . Почувствайте и усетете вкуса и аромата на нашите свежи кулинарни предложения! Колекцията от вкусове и аромати, подготвени от главния готвач в Марше, уютната атмосфера, допълнена от огъня на нашата камина и качественото обслужване ще оставят неповторимо усещане на всеки наш гост.

Marche Horizont

| | | | Доставки на пица