Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Las Palmas - Рибен ресторант
: , Bulgaria

: 11.00-23.00, Поч. ден-Неделя
: 0878677908

\"Лас Палмас\" е ресторант от семеен тип.Стараем се да посрещаме гостите на ресторанта като наши гости, с внимание и сърдечност.Искаме да им създадем атмосферата на домашния уют,съчетана с добрата кухня от винаги свежи и пресни продукти.Заведението е ориентирано предимно към морските и рибни деликатеси,приготвени по личните рецепти на собственика и поднесени от самия него.Обслужването е на ниво, без претенциозност и натрапчивост.Всеки ден ресторантът предлага прясна черноморска риба и обедно меню с готвени ястия.Организират се различни семейни и фирмени тържества. \"Лас Палмас\"е подходящо място за ценителите на сърдечното гостоприемство,съчетано с вкусно приготвената храна.

| | | | Доставки на пица