Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Фратели Сливница
: , Bulgaria

: 08:00-23:00
: 0876615151

Верига ресторанти Fratelli обединява хора, влюбени в качествената и вкусна храна. В рецептите си съчетаваме различни стилове и идеи, за да отговорим на вашите предпочитания и вкусове. Нека Ви разкажем повече за Fratelli. Fratelli – Виница е първото заведение от веригата. То е открито през 2010 г. в центъра на спокойния квартал Виница. Разполага с над 150 места (вътре и вън), уютна лятна градина, обградена с дъхави цветя, прикриващи от любопитни погледи, паркинг, wi-fi. Fratelli – Чайка посрещна първите си клиенти през 2013 г. Ресторантът е разположен в един от най-тихите квартали на града – Чайка. Предлага 140 места (вътре и вън), лятна градина, детска площадка към заведението, достъпни паркоместа, wi-fi. Fratelli – Fish отвори врати през месец май 2016 г. Заведението се намира точно до Fratelli – Чайка. Външната му част представлява голяма зелена градина, в която са разположени 7 шатри с общо 90 места, и детска площадка. Още 60 места има във вътрешната част на ресторанта. Менюто на Fratelli – Фиш е като в другите ресторанти от веригата, но е допълнено с богат избор от рибни и морски ястия. Fratelli – Сливница работи за вас от март 2018 г. Ресторантът е на два етажа, които побират 100 места. Лятната му тераса е със същия капацитет, а предлага и гледка. Непосредствено до заведението има автобусна спирка, на която спират няколко ключови за града линии. В четирите ресторанта предоставяме възможност за плащане по удобен за клиентите начин: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica Стараем се да предлагаме неповторим вкус, разпознаваема обстановка и приятни изживявания на нашите клиенти. Не правим компромис с отличното обслужване, вниманието към детайлите и вкуса на ястията! В ресторанти Fratelli може да закусите, обядвате или вечеряте, да организирате фирмено парти, детски рожден ден, юбилей, романтична вечеря. Направете резервацията си сега. Насладете се на любимите си салати, пици, специалитети, паста, морски дарове и у дома или в офиса – с бърза онлайн поръчка от нашия сайт. * Fratelli е член на „Сдружение на заведенията в България“.

Ресторант Фратели Сливница

| | | | Доставки на пица