Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Механа Герана - Шкорпиловци
: , Bulgaria

: 12:00-24:00
: 0887454927
http://www.avestagroup.bg

HUNTER’S BEACH е комплекс от затворен тип който работи целогодишно разположен на 250м. от морския бряг. В комплексът се намира механа-ресторант „Герана”, която предлага на своите гости традиционни български ястия приготвени по стари рецепти като агне и прасе на чеверме, специалитети от дивеч, собствено производство на дивечови колбаси , сушени филета , сушен бут (прошуто), домашен суджук, свежи плодове и зеленчуци отгледани при домашни условия, както и качествени червени ,бели вина и спиртни напитки. Ресторанта се състои от 80 места - закритата част, вип зала 15 места и 150 места лятна градина. Ресторанта е построен в български стил. Също така разполагаме с руската баня състояща се от две съблекални с душове, парилка (сауна) , шоково ведро и басейн с джакузи. За ваше удобство помещението е оборудвано с чайник и всякакви напитки. Разполага и с отделна стая за отдих. За построяването на руската баня и механа-ресторант „Герана”, са използвани материали като естествен дялан камък , стари тухли, ковано желяво и натурално дърво. Комплекса разполага със стаи за нощувка HUNTER’S BEACH ще ви подари една приказна атмосфера, заслужен отдих, необходимата доза лукс и удобство, романтика и красота само на няколко крачки от изумрудените морски води и златистия плаж.

| | | | Доставки на пица