Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Бирария Халбата
: , Bulgaria

: 08:00- 23:45
: 087 769 9976
http://halbata.com/

Your beer place!! Започнете всеки ден с различен вкус! Бирария Халбата е единствената в град Варна, която може да предложи на посетителите си невероятна комбинация от вкусна храна и разнообразна селекция от бира. Още с отварянето си през март 2017 година, ние успяхме да привлечем вниманието на клиентите си с идеологията си. А именно - създаването на открояващите се ястия и поднасянето им с подбрани напитки в спокойната атмосфера. Затова и до днес, ние продължаваме да поддържаме високите си стандарти за качеството на храната и обслужването. Заповядайте при нас и се насладете на един миг спокойствие в прохладната ни лятна градина или изберете домашния уют на заведението. Какво можем да Ви предложим? Голям асортимент от българско и вносно пиво. Ежедневно обедно меню от местни и безместни гозби за всеки вкус. Разнообразно и завладяващо меню. Бирария Халбата е правилното място за всеки повод. Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да организирате фирменото парти или рожден ден. Очакваме Ви!

Бирария Халбата
Бирария Халбата

| | | | Доставки на пица