Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Torro Grande
: , Bulgaria

: 07:00 - 02:00
: 0885399939
http://Toro Grande is the place for meetings and eating w

Torro Grande е мястото за срещи и хапване със стил в Пловдив. Разположен в сърцето на града, Torro Grande е задължителна спирка за всеки ценител на класата, комфорта и отличната кухня. Вдъхновяващата обстановка и уютна атмосфера гъделичкат сетивата на всички гости, а личното отношение и качествена храна създават едно комплексно преживяване - модерно, с възхитителен вкус и щипка забавление и релакс. Ресторантът предлага иновативна концепция с две отделни менюта - Torro Grande и Torro Premio, създадени с отношение към детайла, което вдъхва живот на всяка хапка и възбужда сетивата. Менюто е богата палитра от изтънчени блюда за всеки вкус и предпочитания – салати и разядки, прясно изпечен хляб, селекция риби и меса, превъзходно суши, изкусителни десерти и ароматно кафе. В края на 2017 година, Torro Grande е отличен като най-иновативен ресторант в България от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Torro Grande

| | | | Доставки на пица