Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
ToMato
: , Bulgaria

: 00 - 24
: 089 637 0777

Tomato е едно по-различно място , което няма да ви предостави меню от десетки страници. Това не е типичен ресторант, нито кафене. Напитките и храната, които се предлагат там, са подбрани лично от собствениците на заведението и главния готвач. Почти всички продукти, които попадат в ръцете на главния готвач са подбрани от самия него. Това е Петър Памуков, който сутрин, преди да започне работния си ден, обикаля множество места, за да подбере най-свежите зеленчуци и меса. Голяма част от подправките, които ползва, ги отглежда сам, за да е сигурен, че вкусът на ястията ще е превъзходен, благодарение на пресните съставки. Мястото предлага тапас, пинчос, свежи салати, основни ястия и леки десерти. Към всичко това, можете да добавите и чаша вино от различни изби в страната с доказано качество, добре познати на любители и професионалисти, подбрани лично от собствениците на “Tomato”. Там ще откриете нов прочит на българската и чуждестранна кухня, допълнена от стилна презентация.

ToMato

| | | | Доставки на пица