Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
МЯСТОТО при Бат Жоре e Клуб р-т ФЛАМИНГО
: , Bulgaria

: 10:00 - 03:00 без почивен ден
: 0882 332 332, 0887 55 34 20

На 03.06,20 след генерален ремонт,отвори врати ,за Вас новия култов и бутиков КЛУБ Ресторант \"ФЛАМИНГО\" -МЯСТОТО При Бат Жоре в Асеновград след хотел Сани. Очаква ви изненада на 360°. Запазете своите места навреме. Адреса е нов,собственика е същия. . при бат Жоре разликата с новата визя ще Ви хареса ,а купона е на 100%както винаги е бил.0887553420 и 0882332332 Представяме Ви ,съвсем нов стил и визия от досегашния .Задължителен фейс и дрес контрол.За ценителите на вкусната храна ще се грижим за Вас денонощно С ПРОДУКЦИЯ В JOSPER пещи.Ресторанта разполага със 100 места вътре и 160 в прекрасна лятна градина. Както винаги купона и веселбата ще са гарантирани от музика на живо и дж в паузите на бенда.ще се погрижим и за вашите малки палавници,за тях ще има специално изграден многопрофилен детски кът с аниматор по всяко време. \"ФЛАМИНГО\" ще донесе забравения чар и аромат на хубавите стари отминали АРТ времена,подходящ за всякакви тържества и светски изяви. Топла и много цветна атмосфера за Вас и вашите приятели ще Ви очакват всеки ден и обед с прясно приготвени ястия с пещите на JOSPER и меката на кухнята С ШЕФ БАТ ЖОРЕ И СИЕ.

МЯСТОТО при Бат Жоре e Клуб р-т ФЛАМИНГО
МЯСТОТО при Бат Жоре e Клуб р-т ФЛАМИНГО

| | | | Доставки на пица