Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Механа 9-ти километър
: , Bulgaria

: 00:00 - 24:00
: 0888148174

Независимо дали търсите уют, гостоприемство, завръщане към изконно българското или пълноценен спомен от най-важните моменти в живота си - "Механа 9-ти километър" с удоволствие ще предложи всичко това. Всяка вечер може да се наслаждавате на уникална битова обстановка и да предприемете истинско кулинарно пътешествие през българската национална кухня... В "Механа 9-ти километър" може да стоплите душата си с подбрани еликсири от българските изби, да опитате мезетата, които са яли воеводите, и да послушате песните, които са пели жътварките. Цялата кулинарна магия се приготвя на момента и поднася се с внимание и усмивка. Още с влизането в "Механа 9-ти километър" ви обгръща приятната и уютна обстановка в традиционен български битов стил. Умело подбраните автентични украси - народни носии, шарени черги и менчета, разположени стилно и ненатрапчиво, чудесно хармонират и допълват типично нашенския облик, създавайки още повече настроение и приятни емоции. В унисон с тази оригинална атмосфера и дух за доброто настроение и забавление на гостите четвъртък, петък и събота на живо свири оркестър "Асен Бенд". От неговите инструменти се леят хора и разнообразни български ритми, създаващи настроение и забава до късните часове на нощта. "Механа -9-ти километър" ви приветства с "Добре дошли" за посрещане на всеки празник. Ние ще превърнем всяко "мероприятие" в "голямо събитие", като съчетаем вкусната храна с атрактивно представяне и безупречно обслужване.

Механа 9-ти километър

| | | | Доставки на пица