Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Seni Bar & Dinner
: , Bulgaria

: 8:00 - 23:00
: 089 705 5053
http://seni-food.com/

Ние от SENI обичаме да предразполагаме нашите клиенти да се чувстват комфортно със сладки разговори и апетитна храна. Именно затова създадохме пространство, което съчетава в себе си модерен и същевременно уютен интериор с усет към детайла. Разполагаме с просторна лятна градина и с детски кът за игра. Атмосферата стимулира провеждането на разговори от всякакво естество. SENI е подходящото място за организиране на вашите специални поводи, бизнес срещи или за ежедневни семейни и приятелски срещи. Изцяло оставяме избора на събеседник във ваши ръце, а ние се грижим с най-голямо старание за вкусно поднесената храна, придружена с подходяща напитка. Разполагаме с богато и здравословно селектирано меню. За ястията си избираме само качествени пресни български продукти, но и често изненадваме с други екзотични съставки. С апетитните си пици, приготвени по стара италианска рецепта от нашия майстор пицар, ви пренасяме в друга култура – на сладостта от храната. Всеки сезон подбираме за вас специални и промоционални предложения, които да разнообразят вкусовите ви рецептори. Винаги добавяме и щипка усмивка, поднесена от нашия приветлив персонал, защото смятаме, че първокласното обслужване е тайната съставка на всеки добър ресторант. Ние се стремим винаги да надграждаме себе си, за да ви осигурим качеството, което заслужавате!

Seni Bar & Dinner

| | | | Доставки на пица