Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Лайпциг
: , Bulgaria

: 18:30 - 00:00
: 0887 654 044
http://www.leipzig.bg

Вкусна храна,уют и спокойствие в сърцето на Пловдив! Насладете се на комфортна обстановка, невероятни кулинарни идеи и изискани питиета. Ресторантът ни разполага с четири климатизирани и комфортни зали с различен капацитет (200, 80, 60 и 12 места), конфигурация и декорация. Това ги прави мобилни и приспособими, както за сватбени, фамилни и фирмени тържества, така и за по-камерни и романтични празненства и изискани гурме вечери. Гостите могат да вкусят кулинарни специалитети от националната и европейската кухни, подплатени с разнообразие от маркови напитки. Зала Менделсон е най-просторната – с 200 места, и е подходяща за организирани празненства. Тук е иделното място за сватби, родови и фирмени тържества, балове, коктейли и мащабни бизнес срещи. Зала Менделсон на ресторант Лайпциг се преобразява според предпочитанията на посетителите със специално осветление, украса и музикално оформление. Желанията на гостите определят и какво ще бъде поднесено на празничните маси. Богатите примерни менюта на ресторант Лайпциг помагат при всеки конкретен избор. Зала Лайпциг може да посрещне максимум 60 гости. Модерната й декорация и комфортното обзавеждане предразполагат както към романтични празненства, така и към празнуване на именни и рождени дни. Друга привилегия, която ползват гостите на зала “Лайпциг”, е следната: тяхното кулинарно желание е удоволствие за шеф-готвача на ресторанта. VIP зала А-Ла-Карт е със спокойна и елегантна атмосфера – подходяща както за официални бизнес срещи, така и за романтични вечери. Капацитет – 80 места. Тя обещава изисканост за гурме вечери с подчертано авторска кухня.

Ресторант Лайпциг
Ресторант Лайпциг

| | | | Доставки на пица