Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант A.V.E.
: , Bulgaria

: 00 - 24
: 0896 439110

Ресторант A.V.E. отвори врати през месец май 2017 година за всички почитатели на кулинарните изкушения. В една уютна, неангажираща обстановка може да разпуснете с приятели в компанията на селектирани напитки, домашно приготвена храна и добро обслужване. Менюто се изготвя с много въображение и старание от нашия шеф-готвач, който използва само пресни и качествени суровини. Обедното меню е съобразено със сезона и включва супи , готвени ястия, скара и десерти. Ресторанта притежава и прохладна лятна градина с 50 места. Една чудесна възможност за вашето семейно парти, фирмено тържество или романтична вечер! Заповядайте в ресторант A.V.E.

| | | | Доставки на пица