Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Мармалад BAR & DINNER
: , Bulgaria

: 11:00 - 01:00
: 0898653753

Ако търсите, но досега не сте открили истинската хармония между изискана храна и незабравими спомени, то ние бихме могли да Ви го предложим в огромни дози. В клуб „Мармалад” ще имате удоволствието да Ви грабнат и завладеят с изключителната си клубна програма: сряда вечер – Quiz Night - , петък вечер – Karaoke - караоке надпревара, събота вечер - BG live - само за истински ценители. Но и още нещо, за да бъде нощта Ви незабравима – DJ in the mix, под ритъма на хитове и с усещането за безгрижен музикален бийт. Клуб Мармалад се превърна в любимо място на хора, които междувременно са решили да избягат от скучното ежедневие, рискувайки да изпаднат в незабравими гастрономически преживявания, докосвайки се до непретенциозната ни гурме кухня и в същото време да почувстват ритъма на клубния живот в Пловдив. Съмнявате се?! Елате и се убедете сами. Защото целият град е ..... в Мармалад !

Мармалад BAR & DINNER

| | | | Доставки на пица