Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
La Dolce Vita
: , Bulgaria

: 09:00 - 00:00
: 089 386 2222

В ресторанта ще намерите както пици, паста и ризото, които напомнят Италия и богатата палитра от вкусове на тази кухня, така и традиционни български ястия като сармички, фасул в гърне и качамак. За любителите на френската кухня има предвидени и редица деликатеси - охлюви по Бургундски, както и гъши дроб по оригинална френска рецепта. Средиземноморската кухня ще ви изкуши с пресни калмари, октопод, скариди и различни риби. За почитателите на сръбската скара и автентичната балканска кухня ресторантът предлага пълнена вешалица, плескавица, ущипци и джигерица. Традиционните български ястия се приготвят с гарантирано най-високо качество пилешко, свинско, телешко и агнешко месо, а любителите на телешките специалитети могат да се насладят на невероятно приготвен Black Angus Денвър стек. За всички работещи и активни хора, които държат на качествената и вкусна храна, дори и в кратката обедна почивка, ресторант La Dolce Vita предлага и богато обедно меню, което се обновява всеки ден. Ресторантът разполага и с впечатляваща винена листа, създадена и подбрана специално да бъде в синхрон с ястията в менюто. За изтънчените ценители на виното ще се погрижи и специалист сомелиер, който да ви препоръча перфектното вино, което да допълни вкусовите качества на избраната от вас храна.

La Dolce Vita
La Dolce Vita

| | | | Доставки на пица