Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Аморе
: , Bulgaria

: 08 - 24
: 0876764411
http://pizza-amore.bg

Пицария - Ресторант Аморе, намираща се в ж.к. Тракия, ул. \"Недялка Шилева\" 4, комплекс \"Гербера\", отворила врати на 13.02.2014 год., привлича невероятен поток от клиенти и любители на италианския вкус и средиземноморската кухня. Ресторантът разполага с 65 места в уютна вътрешна обстановка, 100 места зимна добре отоплена градина и нова средиземноморска градина, a в менюто се предлагат и богат избор от риби и морски дарове, а от май месец тази година и здравословно меню! Екипът на Пицария - Ресторант Аморе, с гордост заявява, \"само една година по-късно постигнахме всичките си цели и успяхме да утвърдим името \"Аморе\", което всички да свързват с уют, добро обслужване и много вкусна храна. Пожелаваме си да се развиваме все така стремглаво и да виждаме още повече доволни клиенти.\" Уважаеми клиенти и приятели, от днес Пицария - Ресторант Аморе влиза във вашия дом и във вашия офис с богатото си вкусно и разнообразно меню! Не се колебайте да направите своята поръчка на телефон 0876 76 44 11, безплатна доставка в квартал Тракия и -10% отстъпка от сумата, при вземане на поръчката на място от ресторанта! Доставката в рамките на град Пловдив е 3лв, до 10км извън рамките на гр. Пловдив 7лв.

| | | | Доставки на пица