Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
ресторант Aglea
: , Bulgaria

: 00 - 24
: 089 939 3919

Ресторант Aglea се намира в квартал Кючук Париж на ул.”Кукуш” 10. Разполагаме със сто места на закрито и лятна градина с още деветдесет. Елементи на приятна атмосфера, която вярваме , че предлагаме са горящата камина , уютен интериор и малка етнотека, разгърната из цялото заведение, представяща част от избора на вино, който можете да направите. Градината ни е сенчеста и прохладна , а „плачещата „ стена под гъстата асма създава допълнително чувство за свежест, а нововъведение е новооткритата ни зимна градина . За гостите си ресторанта разполага с паркинг пред самото заведение, а неоживеноста на улицата позволява и паркирането на самата нея. В менюто ни ще намерите премерено разнообразие от рецепти с елементи от българската, балканската и европейската кухня, като за нас винаги би било удоволствие да се съобразим и с личният Ви вкус . Фактор, който допринася за качеството на храната ни е това , че приготвяме всичко на място и на момента, което я прави винаги прясна и вкусна. Сред предложенията ни ще намерите както мезенца за питие , така и прясна домашна паста , морски дарове, деликатеси от телешко месо и други. Всеки петък и събота настроение ще създават „Live” изпълнения на подбрани артисти в ритмите на евъргрийн, българска естрада, а в четвъртъците ще Ви изненадваме с тематични вечери, мотиви в които ще са културни традиции от всички крайща на света. Готови сме да бъдем домакини на вашите празници, фирмени партита и мероприятия, като с удоволствие ще се заемем с цялостната организация, включваща всякакви видове кетъринг услуги, празнични украси и шоу програми. Очакваме Ви!

| | | | Доставки на пица