Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Maison’s Burgas
: , Bulgaria

: 08:30-01:00
: 087 710 0166

Скъпи бургазлии, Maison\'s доставя деликатеси до Вашия дом. Както винаги и сега не сме изневерили на стила и перфекционизма си. Вкусно! Наистина вкусно! Апетитна храна, приготвена с най-висококачествени продукти при спазване на най-високо ниво на хигиена: пица по оригинална италианска рецепта, американски бургер, екзотично суши и пре-богати салати и блюда: всичко това от Maison’s. Поръчайте с -10% и безплатна доставка, всеки ден между 11:00 и 23:00ч., и още нещо, приготвяме разнообразна закуска, която можете да поръчате до 16:00ч., всеки ден, работим без почивен ден! Вижте менюто ни тук https://maisons.bg/burgas/menu/

Maison’s Burgas

| | | | Доставки на пица