Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Пивоварната
: , Bulgaria

: 11:00-24:00
: Не е посочен.

Скъпи гости, Бирата е една от най-старите напитки. Тя е била винаги достъпна и масова напитка, но никога не се е правил компромис с качеството. Затова за качеството на бирата са писани нарочни закони и много строго е било контролирано спазването им векове наред. Индустриалната революция донесе масовите бири, а търговските вериги така ги натиснаха ценово, че повечето от бирите са вкусово обезличени. В противовес на комерсиалната масовка е вълната от крафт-пивоварни, които правят локални бири с автентичен вкус. Ние от „Пивоварната“ сме първите в Бургас, последователи на тази тенденция. Причината е, че обичаме хубавата бира и за да сме сигурни в качеството, решихме да си я направим сами и да я споделим с всички, които обичат живата бира и искат да се наслаждават на вкуса и. Представяме ви една истинска бира, нарекохме я “VERITAS” (Истина). Бира направена по класическа технология само от малц, хемл, вода и дрожди. За да сте сигурни в напитката, която пиете, това става на живо, пред очите ви. Добрата бира върви с добра храна. Ние сме заложили на автентично барбекю с жива жар от истински дървени въглища. Този начин на готвене е взискателен към храната – само от качествени продукти се получава апетитна храна. Добрата бира се пие с добри приятели. Надяваме се тук да се чувствате уютно и спокойно. Да завържете сладки приказки да откриете нови приятели. На масата, с чаша бира, започват много истински приятелства. Това начинание е ново за екипа ни. Ще се радваме на вашите искрени и добронамерени критики, защото сме амбицирани, стараем се и се учим. Заповядайте в първата крафт-пивоварна в Бургас! Добър апетит и наздраве!

Пивоварната

| | | | Доставки на пица