Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ретуш ресторант-бар
: , Bulgaria

: 09:00ч. до 00:00ч.
: +359877711770

BG Ресторант „Ретуш“ се намира в центъра на града, с много добре и впечетляващо организиран интериор, предлагащ цялата палитра от вкусове на руската и средиземноморска кухня. Интериорът, храната и обслужването го правят едно от любимите и често посещаваните места на бургазлии и гостите на града. Разполага със собствен паркинг и градинска тераса. Климатикът, добре подбраната музика, пастелното червено и мекото осветлениеи създават неповторим уют и комфорт на посетителите. Ресторантът приема поръчки за доставка на вкусна и качествена храна по домовете и офисите. Възползвайте се от удобството на тази услуга. RU Ресторан „Ретуш“ находится в центре города. Стильный и впечатляющий интерьер, богатый набор вкусов русской и средиземноморской кухни. Внутреннее оформление, вкусная пища и культурное обслуживание превратили наш ресторан в одно из самых любимых и посещаемых мест для жителей города и его гостей. Ресторан располагает собственными местами для парковки и прекрасной террасой в саду. Кондиционер, приятная музыка, пастельный красный цвет и мягкое осветление создают неповторимый уют и комфорт посетителям. Ресторан принимает заказы на доставку вкусной и качественной пищи на дом и в офис. Воспользуйтесь удобством этой услуги.

| | | | Доставки на пица