Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Златна Рибка
: , Bulgaria

: 09:00-23:30
: Не е посочен.

\"Златна рибка\" е съчетание между спокойна семейна атмосфера, първокласно обслужване и подбрани средиземноморски и български ястия ул.\"Цар Симеон I\" 3 Burgas, Bulgaria Ресторант \"Златна рибка\" е резултат на един творчески процес, започнал през 2004 година с идея родена от собственика и осъществена с много любов от художник със сърце. През месеците, небходими за реализирането на проекта, ние сме се стремили максимално да се доближим до атмосферата на бургаския Кей от началото на миналия век. Мястото е въплатило в себе си духа на морските хора, техните семейства и на всеки, който чувства морето в себе си. Ресторант \"Златна рибка\" е прерфектно съчетание между спокойна и артистична семейна атмосфера, първокласно обслужване и първокласна кухня, внимателно балансирана и подбрана и предлагаща най-доброто от Средиземноморската и традиционно българска кухня и традиции.

Ресторант Златна Рибка

| | | | Доставки на пица