Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Пицария Зорница
: , Bulgaria

: 10:00 - 23:00
: Не е посочен.

Стилно обзаведено с камина и старинни материали, пицария-ресторант \"Зорница\" предлага уют и спокойствие на своите гости. Пиците се приготвят в пещ с дърва директно пред клиентите. Менюто предлага специалитети от българската и европейската кухня, които могат да задоволят и най-изтънчения вкус. За ценителите предлагаме селекция от напитки и вина в унисон с богатия асортимент от ястия и мезета. Обслужването от приветливия персонал кара гостите да се чувствуват желани и специални. През слънчевите летни дни предлагаме 70 места в прохладна градина с фонтан, където на спокойствие можете да отмаряте и да завършите приятно деня. Пицария - ресторант \"Зорница\" организира сватбени тържества, банкети и кръщенета до 120 места. За клиентите, които искат да останат в дома си, предлагаме безплатен разнос на храна и пици от цялото меню на заведението.

Ресторант Пицария Зорница

| | | | Доставки на пица