Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Plan B Wine & Dine
: , Bulgaria

: 09:00-24:00
: 0877426565

Ние, екипът на Plan B, се стараем да подхождаме индивидуално към всеки продукт, всяко ястие, за да предложим на Вас, нашите гости, възможно най-доброто, най-пълното кулинарно изживяване. Имате възможността да сте свидетели на приготвянето на някои от ястията, да комуникирате директно с готвачите. В унисон с последните тенденции в кулинарията, голяма част от ястията ни са приготвени на фурна и грил, като претърпяват максимално кратка топлинна обработка, за да запазят вкусовите и хранителните си качества. При нас имате възможността и удоволствието да се насладите на вкусни и разнообразни био храни от собствената ни градина, приготвени и поднесени с много любов и професионализъм от шеф-готвач Георги Христов. Добър апетит и приятни мигове! В. Василев

| | | | Доставки на пица