Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
МЕХАНА ДОМИНО
: , Bulgaria

: 8:00 - 01:00
: Не е посочен.
http://В ресторане „Домино“ вы можете насладиться оригина

В ресторант механа „Домино“ можете да се насладите на автентична и уютна обстановка, където можете да споделите с Вашите приятели незабравими мигове. Механа Домино ще се погрижи за вашето великолепно настроение с жива музика. Традиционната българска кухня съчетана с изискано подбраните напитки и приятната атмосфера са подходящи за семейни събития, фирмени партита, банкети, както и за романтични вечери. В ресторане „Домино“ вы можете насладиться оригинальнойи уютной обстановкой и провести незабываемые часыв компании своих друзей. Ресторан-механа „Домино“ позаботитсяо вашем хорошем настроении и предложит вам живую музыку.Традиционная болгарская кухня, отборные напитки и приятная атмосфера очень пододящи для семейных праздников,корпоративов, а также для романтических ужинов.

МЕХАНА ДОМИНО

| | | | Доставки на пица