Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
La vie Lifestyle Club & Restaurant
: , Bulgaria

: 09:00-03:00
: Не е посочен.

Заповядайте в La vie club&restaurant, разполагащ с над 400 места! Намираме се в Морската градина на Бургас, до хотел \"Парк\". Тук ще ви предложим вкусна и разнообразна храна, приятни емоции, музика на живо всеки ден и много изненади! La vie Lifestyle е един от малкото ресторанти в Бургас, които предлагат на своите гости музика на живо всяка вечер, танци, много забавление и приятни емоции. Специално за всички наши малки гости направихме детски кът, в който те да се забавляват безопасно. Детският кът разполага с пързалка, тунел, къщички и място за игра. La vie Lifestyle е един от най-големите ресторанти в Бургас и разполага с външна тераса и зала с общ капацитет от 430 места, които можете да запазите за всички ваши специални празници – банкети, сватби, рождени дни, семейни партита и тържества.

La vie Lifestyle Club & Restaurant

| | | | Доставки на пица