Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
KISH Bar&Dinner - Меден рудник
: , Bulgaria

: 07:00-23:00
: Не е посочен.

Когато проектираш мечтите си, винаги влагаш красота. Така си устроен – да бленуваш за утопии. И когато усетиш тези блянове, че се превръщат в реалности, вече знаеш, че си готов да споделиш. Да споделиш не просто енергия, а всичко, което Си. Аз съм Радостин Кишишев и мечтаех за това . Вкусна храна, приятна атмосфера и моят любим град. Поканен си да бъдеш тук. Да се усмихваш. Да вкусиш красота, и да бъдеш с приятели. Поканен си в KISH bar and dinner - Ресторант за леки блюда, свежи салати, пица и паста, кулинарни комплименти. Място за социални взаимодействия, градски истории, вкусни пътешествия, Доставка на храна, напитки, кетъринг, емоции.

KISH Bar&Dinner - Меден рудник

| | | | Доставки на пица