Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Хотел-Ресторант ФОРС
: , Bulgaria

: 08:00-24:00
: 087 696 1067
http://www.hotelfors-bg.com

Ресторант Форс предлага оригинални ястия, рибни блюда, български, италинаски и др. специалитети и подбрани напитки. Обедното меню е разнообразно, съобразено със сезона и всеки вкус и на съвсем достъпни цени. ОТВОРЕНО 7/7 ОТ 8'00 ДО 00'00 ОБЕДНО МЕНЮ ОТ 11'00 ДО 15'00 Търсите място за вашето тържество? Ресторант Форс е идеалното място за сватбени тържества, юбилеи, детски празници, корпоративни вечери и др. КАПАЦИТЕТ 75 - 80 КУВЕРТИ ОТ 20ЛВ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УКРАСЯВАНЕ НА СВАТБИ И ПРАЗНИЦИ Към ресторанта има и лятна градина, където в подходящите сезони можете да се насладите на подбраните ястия и напитки в приятната и прохладна атмосфера на зеленина и спокойствие.

| | | | Доставки на пица