Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Гостилница Йорк
: , Bulgaria

: 07:00-17:00
: 087 990 6009

Бистро ЙОРК се намира на ул.Одрин N 7, между Център за гуми Примекс и входа на Кока кола. Тук ще намерите невероятен уют и много вкусна храна и напитки. Подготвили сме ви ОБЕДНО МЕНЮ , на което няма да можете да устоите.Можете да отпразнувате своя празник, детски рожден ден, юбилей, просто среща с колеги при много високо ниво на обслужване. За вас ще се погрижат висококвалифициран персонал и в съчетание с тиха ретро музика ще изпитате наслада и удоволствие от един напрегнат ден. Перфектната вентилация и климатизация на заведението допълва усещането за неповторим уют. А цените .........ето това е нашата изненада, най ниските цени в града съчетани с перфектна кухня и обслужване. Обстановката предразполага за комфортно и удобно настаняване на гостите при празнуване на различни събития, рождени и именни дни. А качествените напитки и вкусните пици и ястия ще допълнят усещането от комфорт и наслада. Имаме уютни сепарета за бизнес срещи и срещи с приятели. Помещението е климатизирано и отоплено. Правим всичко възможно за да се почувстват като у дома си. Обслужват се от най-красивите и чаровни сервитьорки и барманки

| | | | Доставки на пица