Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Даляна Бургас
: , Bulgaria

: 11:00-23:00
: 089 875 6308
http://dalianaburgas.com

Вашето познато и любимо място! Едва ли има човек, който да е смятал по формулата \"красива черноморска гледка с добра морска храна\" и да не е стигнал до ДАЛЯНА в местността Отманли. Вече не е нужно да излизате от Бургас, за да решите същото уравнение... Достатъчно е да се отклоните на няколко метра от цетралните улици на града и стигнете до МАГАЗИЯ 1 на Морска гара. Тук освен прекрасен изглед към пристанището силуети и залез, който се разрява на парчета зад очертанията на града, може да опитате и любимите си морски специалитети от менюто на едно автентично кулинарно изживяване... В неговия състав и качества промени няма. В ДАЛЯНА готвят същите готвачи, които използват същите пресни продукти, за което говори и вечната поръчка на клиентите - бит хайвер и сос скурдаля... Промени разбира се има, но те са в новата елегантна визия на мястото, към което предразполага прекрасната сграда на Магазията и съвсем оправдано, разчита на традиционно морските символи... Освен идеални условия за вкусен обяд и задушевна романтична или весела вечеря с любими хора, има и детска площадка за радост на най-малките клиенти, както и удобен паркинг... Остава само да сте гладни и жадни за приятни преживявания на територията на Бургас... Емблематичната ДАЛЯНА ще Ви очаква, за да утоли жаждата и да засити глада Ви!

Даляна Бургас

| | | | Доставки на пица