Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Бистро РОМА в Трия Сити Център
: , Bulgaria

: 08:00 - 23:45
: Не е посочен.

ЕТО НЯКОЛКО ПРИЧИНИ, ЗАРАДИ КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСЕТИТЕ БИСТРО РОМА: 1) добре подбрано и разнообразно меню, приготвено от един от най-добрите майстор-готвачи в Бургас, 2) стилна и уютна атмосфера подходяща, както за романтични или бизнес срещи, така и за среща с приятели и весели компании, 3) музика на живо - всеки weekend може да се насладите на приятна и ненатрапчива музика, която да не пречи на разговорите Ви с приятели , 4)тематични седмици - едно кулинарно пътешествие, което ще Ви срещне с вкусове от различни точки на света , 5)винени вечери и дегустации, които ще Ви предоставят възможност да се насладите на ястия поднесени със специално подбрани висококачествени български и вносни вина , 6) перфектно обслужване, мил и любезен персонал, 7) разнообразно обедно меню, съобразено със сезонните продукти. И ТОВА НЕ Е ВСИЧКО! ЗАПОВЯДАЙТЕ! ЕКИПЪТ НА БИСТРО РОМА ВИ ОЧАКВА!

Бистро РОМА в Трия Сити Център
Бистро РОМА в Трия Сити Център

| | | | Доставки на пица