Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
БИСТРО РОНЕР /Кетъринг/
: , Bulgaria

: 10:00-23:00ч.
: 087 838 5226

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е ВАШИЯТ ПОВОД ЗА НАС ТОЙ Е СПЕЦИАЛЕН. ДАЛИ ПРАЗНУВАТЕ РОЖДЕН ДЕН, ГОДИШНИНА, АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ ИЛИ ФИРМЕНО ПАРТИ, БОГАТОТО НИ МЕНЮ ЩЕ ДОПЪЛНИ ПРЕКРАСНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ ОСТАВИТЕ У ВАШИТЕ ГОСТИ. НАШЕТО КЕТЪРИНГ МЕНЮ Е СЪОБРАЗЕНО С ВАШИЯ БЮДЖЕТ. Заведението се намира в центъра на града. Разнообразно меню в приятна обстановка, организирани семейни тържества,коктейли. Предлагаме и кетъринг меню. Описание Бистро Ронер е уютно заведение в центъра на Бургас, където можете да обядвате или просто да изпиете по чаша вино или бира с приятели. Клиентите го предпочитат най-вече поради качествената храна и обстановката, предлагаща удобство и топлина през зимата и прохладни сенчести маси на открито през лятото. Заведението е добре климатизирано и с отлична вентилация. Музиката е ненатрапчива, така че спокойно може да се чувате като си говорите и без да Ви пречат разговорите от съседното сепаре. Обедното меню предлага, освен ястията от списъка в постоянното меню, и всекидневно различни готвени гозби и аламинути. Яденето се приготвя бързо, така че обедната Ви почивка да бъде достатъчна да се нахраните добре. Вечер можете на спокойствие да се насладите на някой от специалитетите от менюто в компанията на Вашите приятели. След чудесната вечеря сервитьорите любезно ще повикат такси, ако желаете. В допълнение на това, можете да се възползвате и от кетъринг услугите, които извършва екипът от професионалисти. Празникът Ви ще очарова Вашите гости, без това да се отрази сериозно на бюджета Ви. Работно време: 09.00-22.30h от понеделник до неделя!

| | | | Доставки на пица