Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Китайски ресторант CHINATOWN
: , Bulgaria

: 10:00 - 23:00
: 056987758, 0884628464

Бистро \"CHINATOWN\" се намира в непосредствена близост до парк \"Изгрев\" в гр.Бургас. Заведението разполага със салон 70 места, 24 места на открито за летния сезон, както и удобен паркинг. На нашите клиенти предоставяме добре подбрано меню с над 170 различни ястия от морски деликатеси, пилешко, свинско, телешко и патешко месо, както и съчетание от безмесни ястия с ориз, оризови спагети, зеленчуци и не на последно място - прекрасни десерти. За вашите семейни тържества и банкети освен менюто от китайска кухня Главният готвач предлага богат избор ястия от българската и европейската кухня, които могат да бъдат допълнително заявени.

| | | | Доставки на пица