Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
YAMAS гръцки ресторант
: , Bulgaria

: 11:00 - 23:00
: 0898228980
http://yamas.bg

Още с влизането си в YAMAS ще бъдете погълнати от ароматите носещи се от ястията, които изнасяме от кухнята. Не се учудвайте, ако апетитът Ви стане неудържим, тъй като сръчния майстор на барбекюто не спира да се суети с разни ципури, лавраци, октоподи и кондосувли. А прясно изпечените хлебчета и вода, които Ви поднасяме още докато седнете, при това напълно безплатно, утоляват първоначалния глад и Вие спокойно си пиете Узото или избрания от Вас аперитив, докато приготвим любимата Ви храна. Ние приготвяме всичко на място в нашата кухня, а за рецептите и тяхното стриктно изпълнение се грижи главният ни готвач, който след дълги години работа в най-изисканите таверни в Гърция и Кипър направи Ямас наистина гръцки ресторант. А кой казва, че гръцката кухня е само риба и морски дарове? Ние можем да Ви докажем, че разнообразието на ястията ще намери подходящо предложение и за най-капризните. Гръцка музика и средиземноморска кухня, халуми на скара, зеленчуци на скара, риба на скара, агнешки котлети- наистина здравословна и апетитна кухня.

YAMAS гръцки ресторант

Поръчка на храна в София