Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Veda House вегетариански ресторант и къща за чай
: , Bulgaria

: 10:30-22:30
: 0882 108 108
http://www.vedahouse.bg

Вегетариански ресторант и къща за чай. Известен със салоните си без обувки, където можеш да се излегнеш на куп меки възглавници. Храната е авторска и силно повлияна от принципите на Аюрведа, има много веган предложения. Предлагаме уникален сладолед, който правим на място само от истинска сметана, плодове, ядки и чай. Приготвяме на място и ръчни бонбони, печем курабии и кексове, а също и много вкусни тортички. Чаят ни носи вкусове и аромати от цял свят, имаме най-богаия избор в София и го сервираме в ръчно-изработени чайници и чаши от български керамици. Организираме събития, някои от които със свободен вход, на различни теми свързани с изкуство и философията на йога. Освен храна и чай, при нас можеш да си поръчаш и рисунка с къна (само с предварителна уговорка).

Veda House вегетариански ресторант и къща за чай
Veda House вегетариански ресторант и къща за чай

Поръчка на храна в София