Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
VANILLA GARDEN
: , Bulgaria

: 11:00 - 24:00
: 0885 929 999
http://www.vanilla-garden.eu

Заповядайте в обновения Vanilla Garden! Приятно късче градска среда към края на булевард България с уютна атмосфера, просторен салон и прекрасна лятна градина с детска площадка и детски кът. Новото ни меню включва италиански, гръцки и европейски блюда, всичко това със завидна листа от първокласни вина и изискана обстановка * Ресторант- градина Ванила- Гардън предлага организиране на абитуриентски балове, семейни тържества, сватби, фирмени партита, детски рождени дни, кетъринг. Намираме се в полите на Витоша в близост до Mall Bulgaria. Имаме просторен салон, който разполага с 90 места и салон зимна градина с 50 места с позволено пушене, а лятната градина е с капацитет за 180 гости. Неповторимата външна градина разкрива очарованието си докрай през зимните и топлите месеци. За нас едно заведение е преди всичко атмосфера - не е само кухня, не е само дизайн, не е само обслужване. Важни са също ароматът, звуците, комплексното им съчетание. При нас ще намерите уют и спокойствие сред шума на големия град. Ние сме класически ресторант със собствен стил.

VANILLA GARDEN

Поръчка на храна в София