Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Островчето
: , Bulgaria

: 11:45 - 23:00
: 0877779045
http://www.ostrovcheto.bg

Ресторант „ Островчето“ е създаден преди повече от 20 години, като е реновиран изцяло през 2017г. Намирайки се непосредствено до парк Възраждане в Зона Б5, на пешеходно разтояние от Руски паметник и Мол София, Ресторанта предлага разнообразни ястия от Европейската и по конкретно Балканската кухня . Предлагаме Пици изпечени по класическа рецепта на пещ на дърва, изполаваме висококачествени италиански продукти . Може да се насладите и на вкусни месни деликатеси изпечени на жар, сезонни салати и интересни предястия. Специална селекция от Наливни френски вина и отбрани български ракии радват нашите клиенти. За любителите на бирата предлагаме и наливна белгийска Вайс Бира . В уютната ни ретро обстановка са разположени 140 места, 60 места във вътрешен салон, 40 места в зимната ни градина с отваряем покрив и 40 места в лятната градина. Ресторанта е изклюително подходящ за семейни тържества, фирмени партита и рожденни дни, има възможност при наемане на целия вътршен салон и за DJ .

Островчето

Поръчка на храна в София