Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Spaggo pool Бистрица
: , Bulgaria

: 09:00 - 19:00, без почивни дни (само ако вали)
: Басейн 0886030444; ресторант и хотел +359 89 8587719

Басейн Spaggo в Бистрица Spaggo е разположена върху 6000 кв.м. двор, като застроената площ е над 1500 кв.м. Разполага с безплатен частен паркинг за над 60 автомобила, открит отопляем голям басейн, детски отопляем басейн и джакузи, над 200 шезлонга с чадъри, летен бар, барбекю и градина. Басейн Spaggo се намира в Бистрица, на главния път, на 500 метра от центъра й, посока Железница. Очакваме Ви! ............................................................................. Скъпи, мили наши клиенти, след близо 15 години откакто отворихме врати на първия ни ресторант дойде време ние - Spaggo, малко да си починем и да дадем път на младите и надъхани предприемачи, които искат да сбъднат мечтата си - да имат хубав, семеен ресторант с отлична локация и невероятни гледки, ресторант с не голяма, но достойна история и с много позитивни и интелигентни последователи… Не ни отне много време да намерим тези млади хора, на които да поверим любимия ни ресторант, лятната градина към него и хотелската част от Villa Spaggo. Това са Ева-Мария и Антонио - невероятно мила и работлива, сладка двойка, която ни грабна още на първата среща, абе с две думи - големи сладури ! Тя е певица, а той успешен бизнесмен и двамата с огромно желание да се наложат в нашия бранш с нова успешна концепция, като обещаха да развият парти вечерите, на които ще канят много техни близки и популярни музикални изпълнители…, които да допринасят още повече за отличното преживяване на всеки клиент, който е решил да посети новия им ресторант - Villa BACCO в Бистрица. И тъй като няма как да се оттеглим напълно…, решихме със Spaggo да останем и да се грижим за всички наши клиенти на басейна и летния бар към него. Каним всички, които искрено ни обичат и следват на по чаша вино да си побърборим покрай басейна. За резервации за партита на басейн Spaggo и летния бар Spaggo остава същия ни телефонен номер - 0886030444 За да се свържете с ресторанта или хотел Villa Bacco, наберете телефонни номера: +359 89 8587719 Очакваме ви!

Spaggo pool Бистрица
Spaggo pool Бистрица

Поръчка на храна в София