Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Родопска Къща
: , Bulgaria

: 11.00-01.00
: 0882851314

Уютният салон на ресторанта е условно разделен на три части и разполага с 150 места, а прохладната градина, е отлично място през горещите летни дни, за повече от 240 гости. Общата трапеза в Ресторант “РОДОПСКА КЪЩА” сбира семейството, приятелите, а и само познатите, като с това утвърждава патриархалните традиции на родопчанина - традициите да бъдем винаги заедно. Домакинът - родопчанин е винаги гостоприемен. Всеки гост гощава от сърце, независимо какъв е - пътник, просяк, роднина или не. Нашите гости се посрещат с “Добре дошли” и с покана на трапезата: “Хапнете каквото сте нашли”. За новодошлите сме приготвили малка част от традиционните ни Родопски гозби. С неповторимия вкус на родопските ястия и чудесните български вина... С магията на родопската песен... С багрите на народните носии... С вълшебните звуци на родопската гайда и сребърния звън на чановете... Ние ще се погрижим за вас и за душата ви,ше ви накараме да се смеете и забавлявате!

Родопска Къща

Поръчка на храна в София