Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Къщата
: , Bulgaria

: 10:00 - 01:00
: 02868 11 44, 0879 68 11 44

Грил & мюзик \"Къщата\" ви посреща с добре дошли в автентичната българска обстановка и със специалните предложения от майстор готвачите. Вече 15 години в сърцето на Студентски град грил & мюзик „КЪЩАТА” е най-предпочитаното място за любителите на традиционната българска кухня, за романтична вечеря, за ценители на специални вина или място за забавление. И през новия сезон „КЪЩАТА” ще ви изненада с богата музикална програма - всяка вечер от понеделник до неделя с оркестър „София” и неговите солисти. През годините посрещнахме с вас много рожденни дни, лични празници и корпоративни събития. Екипът на грил & мюзик „КЪЩАТА” ви благодари за доверието и ви очакваме с нова визия, ново меню и нова музикална програма да бъдете отново наши гости. Заповядайте в Студентски град бл.59 Б

Ресторант Къщата

Поръчка на храна в София