Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Пицерито / Pizzerito
: , Bulgaria

: 11:30 - 23
: 0878657667
http://https://www.pizzerito.com/

За да се видим с приятели, да хапнем, да побъбрим и да се посмеем, не ни е нужен повод. Нужно ни е само приятно, уютно и отпускащо място. Ресторант „ПИЦЕРИТО” е всичко, от което имате нужда, когато планирате семейно тържество, искате да се видите с приятели или просто възнамерявате да се поглезите извън дома с любимите си хора. „ПИЦЕРИТО” ви предлага да се нахраните здравословно, качествено и вкусно, без това да затрудни семейния ви бюджет! Освен това, ресторант „ПИЦЕРИТО” е барбекю-ресторант, който разполага със специално затворено барбекю тип Josper, в което вкусът на приготвените ястия е такъв, че никога повече няма да помислите да опитате обикновена скара. ОЧАКВАМЕ ВИ! жк. Дианабад, ул. Васил Калчев 10 Телефон за резерваиции: 0878 657 667

Ресторант Пицерито / Pizzerito
Ресторант Пицерито / Pizzerito

Поръчка на храна в София