Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Избата
: , Bulgaria

: 12:00 - докато има клиенти
: 359889327632
http://izbata.bg/vinarna/en/

Близо 17 години ресторант „Избата“ изкушава клиентите си с качествени ястия и изискани питиета. Заведението отваря врати през 2001 г., като залага на българския битов стил и кухня. Вече повече от десетилетие заведението привлича многобройни посетители и видни общественици. Чарът на „Избата” е лятната градина, предлагаща спокойствие и прохлада. С течение на времето екипът на заведението променя стила - и като интериор, и като меню, за да предложи разнообразие на своите клиенти. Винената листа е съставена изцяло от български вина, като се изхожда от убеждението, че родното производство по нищо не отстъпва на чуждестранното. Разположена на тиха улица в централната част на София, Ресторант „Избата” е една от туристическите атракции за чуждестранните туристи.

Ресторант Избата

Поръчка на храна в София