Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Избата
: , Bulgaria

: 12:00 - 23:00
: +359889327632
http://izbata.bg/vinarna/en/

Ресторант Избата отваря врати през 2001 г., като залага на българския стил и кухня. С течение на времето екипът на заведението променя стила - и като интериор, и като меню, за да предложи разнообразие на своите редовни клиенти. Вече 20 години заведението се наложи с това, че държи на качеството и доброто обслужване и продължава да изкушава своите клиентите с качествени ястия и изискани питиета.. Ресторантът е място за срещи на много видни общественици. Чарът на „Избата” е лятната градина, предлагаща спокойствие и прохлада. Винената листа е съставена изцяло от български вина, като се изхожда от убеждението, че родното производство по нищо не отстъпва на чуждестранното.

Ресторант Избата

Поръчка на храна в София